Thursday, October 22, 2015

Kes Pukul: Wanita Rambut Karat Ditahan, Punca Didedahkan


Kes Pukul: Wanita Rambut Karat Ditahan, Punca Didedahkan


Fakta Kes

Baru-baru ini tersebar video aksi mengejutkan sekumpulan remaja perempuan memukul seorang wanita dalam satu kejadian yang berlaku di Kelantan.

Video tersebutmenjadi viral dan pihak polis telah  mengambil tindakan segera dengan menangkap tiga orang suspek termasuk tukang rakam video.

Suspek utama, seorang usahawan kosmetik online berusia 27 tahun ditahan Isnin lalu dikawasan perumahan Padang Tembak, Pengakalan Chepa.

Video itu mempunyai bebarapa bahagian yang mana ada satu bahagian paling memalukan di mana mangsa ditendang dibahagian peranakan dan di bahagian dada selain bajunya diselak.

Suspel juga memukul mangsa menggunakan stereng lock.

Memang memalukan, perbuatan tidak bertamadun itu.

Punca Pergaduhan 

Sebelum ini, punca pergaduhan dikatakan kerana penipuan mangsa dalam perniagaan online.

Namun, saksi kenalan rapat mangsa dilaman sosial menafikan pergaduhan akibat penipuan peniagaan online sebaliknya disebabkan cemburu buta.

Dikatakan, teman lelaki suspek telah mempunyai hubungan dengan mangsa selepas mereka berpisah. Info tambahan, teman lelaki suspek adalah anak golongan berada.

Kemaskini: 

Kejadian berlaku dipercayai mangsa yang dituduh mencuri barang kemas seorang daripada suspek, tuduhan mengadakan hubungan sulit dengan suami serta bekas tunang suspek yang terlibat.


0 comments:

Post a Comment